Filmfremvisning

15. november 2022

Sydjysk Kunstforening inviterer til filmfremvisning

Galleri 46 | Fredensgade 46 | 6670 Holsted

I forbindelse med efterårsudstillingen i Galleri 46 viser Jens Christian Top en ny redigeret udgave af sin film Erik Hansen -Esbjergs Mørkemaler.

Tidligere på året udkom hans glimrende bog om samme Erik Hansen, i dag næsten glemt, men for et par generationer siden en anerkendt og spændende maler i det vestjyske. En maler, som takket være Tops arbejde atter blev gravet frem i dagslyset med en omfattende retrospektiv udstilling i Janusbygningen (Tistrup) her i det tidlige forår. Jens Chr. Top vil efter filmforevisningen d. 15. november i samtale med Galleri 46s ejer fortælle videre om Erik Hansen og hans kunst. Indtil da må vi på udstillingen nøjes med at se hans evner udfolde sig som fotograf med en stribe fotos, som han kalder Diskrete observationer i en danmarkshistorie.

Galleri 46
Fredensgade 46
6670 Holsted

Galleri 46, beliggende Fredensgade 46, 6670 Holsted, er oprettet på den tidligere Tirslund Skole i år 2000. Galleriet omfatter i alt et samlet udstillingsareal på ca. 170 kvadratmeter – inklusiv en forgang samt to rum på 1. sal. De to primære udstillingsrum i stueplan udgør tilsammen 100 kvadratmeter med gode lysforhold.